Business Rugtassen bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Business tassen

329 artikelen  Wilt u graag stijlvol en praktisch naar uw werk? Een business tas van Taska Lederwaren is dan perfect voor u. Door het grote assortiment hebben wij voor zowel mannen als vrouwen prachtige tassen in verschillende kleuren en formaten. De tassen beschikken ook over verschillende opbergvakken zodat u uw spullen netjes kan opbergen.

Stijlvol maar toch praktisch naar werk gaan

Met een stijlvolle tas komt u altijd goed voor de dag bij uw klanten en collega's, daarnaast zijn tassen ook nog eens erg praktisch. Taska biedt veel verschillende tassen aan, verkrijgbaar in veel verschillende modellen, kleuren, afmetingen en merken. tassen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben veel handige opbergvakken.

Veilig al uw spullen mee nemen naar school of werk

Met een laptoptas neemt u uw kostbare apparaten veilig mee naar school of werk. Het laptopvak voorkomt krassen op uw laptop of tablet. Met bijvoorbeeld een rugtas heeft u uw handen vrij tijdens vervoer bijvoorbeeld als uw op de fiets gaat. Ook hebben de tassen vaak voldoende ruimte voor uw zakelijke documenten en accessoires. Taska heeft een groot assortiment waardoor er genoeg keus is om de perfecte business rugtas te vinden voor uw werkzaamheden.