Business Trolley bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Business Trolley

20 artikelen  Moet u vaak heen en weer reizen voor uw werk of heeft u geregeld een presentatie? Dan is een business trolley perfect voor u. In een trolley kunt u uw documenten en A4 mappen opbergen en vaak zijn ze ook nog geschikt om wat kleding mee te nemen! Een trolley is erg praktisch want u hoeft niet al uw spullen met te tillen. Taska Lederwaren heeft diverse mooie, praktische business trolleys voor zowel mannen als vrouwen!

Ga stijlvol naar uw werk of school

Wanneer u op reis gaat is het belangrijk dat dit praktisch is maar het is natuurlijk ook belangrijk dat uw business trolley stijlvol er uit ziet. Taska heeft een grote collectie waardoor u praktisch en stijlvol kan combineren. Doordat trolleys ook beschikken over een geïntegreerd systeem met telescopisch handvat en wielen zijn ze eenvoudig te vervoeren. Dit gecombineerd met de grote hoeveelheid ruimte die een business trolley te bieden heeft, maakt een trolley ideaal voor op zakenreis. Een business trolley heeft wel wat weg van een aktetas maar een trolley is veel praktischer doordat het stijlvolle uiterlijk van een aktetas gecombineerd is met een stevig omhulsel. Zo raakt er niks beschadigd en komt u stijlvol aan bij uw collega's of klanten.

Laptop trolleys vindt uw bij Taska

In sommige trolleys vindt u een speciale laptopvak. laptop vakken zijn meestal gewatteerd of versterkt. Hierdoor is uw laptop perfect opgeborgen en is het optimaal beschermt tegen allerlei soorten beschadigingen. Naast een laptopvak beschikt een trolley natuurlijk over veel meer vakken. Hierin kunnen bijvoorbeeld documenten, mappen en andere spullen in worden meegenomen.