Harde koffers bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Harde Koffers

109 artikelen  Luchtvaartmaatschappijen worden steeds strenger. Het is belangrijk dat u de goede koffer formaat meeneemt waardoor u onbezorgd op reis kan. De materialen die voor harde koffers gebruikt worden zijn tegenwoordig bijna onbreekbaar. Een materiaal dat soms voor Samsonite koffers gebuikt word is curv. Dit is materiaal wat ook gebruik wordt voor kogelwerende vesten. Hierdoor blijft de koffer wel licht in gewicht maar ook kras bestendig en vrijwel onbreekbaar.

Een harde koffer maar toch licht van gewicht

De Luchtvaartmaatschappijen eisen worden steeds strenger en fabrikanten proberen daar zo veel mogelijk aan te denken. Zij proberen de koffers daarom zo licht mogelijk te maken maar ook zo sterk mogelijk. Tegenwoordig zijn de materialen die voor harde koffers gebruikt worden bijna onbreekbaar. ABS en tweede generatie polycarbonaat zijn hier voorbeelden van. Samsonite maakt veel harde koffers van curv. Een andere nieuwe ontwikkeling op het gebied van harde koffers, is dat ze steeds vaker uitgevoerd worden met een ritssluiting.

Soepele en sterke koffers bij Taska Lederwaren

Fabrikanten zijn continu bezig met het verbeteren van de koffers om deze zo licht mogelijk te maken en te voorzien van de beste kwaliteiten. Taskalederwaren.nl heeft een uitgebreide collectie harde koffers van topmerken zoals Samsonite, American tourister, SuitSuit en nog veel meer ! Heeft u een vraag over een harde koffer? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!