Zonder zorgen op reis met CabinZero! Bestel nu online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Zonder zorgen op reis met CabinZero

14 artikelen  Zonder zorgen op reis met CabinZero

CabinZero is een jong merk dat in 1993 werd opgericht. CabinZero vond dat er rugtassen moesten komen die perfect waren voor citytrips en ook gebruikt konden worden als handbagage. De stevige rugtassen die zij hebben ontwerpen zijn ideaal voor korte reisjes.

Extra veilig op pad door een traceer systeem

De tassen van CabinZero zijn erg functioneel en super sterk. CabinZero is niet alleen handig om als handtas te dragen, ze hebben ook zij-handvaten voor comfortabel dragen van zwaardere bagage. Ieder tas is ingericht met handige vakken en compartimenten voor het indelen van bagage. Alle CabinZero tassen hebben ingebouwde adresetiketten. Deze labels zorgen ervoor dat uw tas getraceerd kan worden indien deze verloren of gestolen is. Het systeem is direct gelinked aan het traceer systeem van vliegtuigmaatschappijen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de tas registreren bij Okoban.com.

Voor iedereen is een CabinZero tas te vinden

CabinZero heeft verschillende collecties. Zo is de Classic rugzak met 44 liter inhoud een ideale rugzak voor langere trips en voldoet aan de IATA-norm. Ook zijn er kleinere tassen met een inhoud van 36 liter ook een ideaal model. Ook deze voldoen aan de IATA-norm en mag mee aan boord bij de meeste luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast vindt u ook de de Classic rugzak met 28 liter inhoud. Dit is een kleine rugtas en mag mee in de cabine van vliegtuigmaatschappijen die wat strengere normen hanteren. Door deze verschillende collecties en formaten is er voor iedereen een CabinZero rugzak te vinden. Bestel ze nu online bij Taska Lederwaren en heb de volgende dag er al plezier van.