Ga op reis met Carry on en bestel koffers online bij taska

30 artikelen  Ga op reis met Carry on en bestel koffers online bij taska

Het merk CarryOn maakt stevige koffers van zowel ABS als polycarbonaat materiaal. Belangrijkste kenmerken van CarryOn koffers is dat ze stevig, betrouwbaar en een perfecte prijs-kwaliteit hebben. CarryOn houdt ook rekening met de steeds strengere gewichtseisen van de luchtvaartmaatschappijen. Zowel harde en zachte koffers zijn aan de binnenzijde netjes afgewerkt met stof.

Groot Assortiment CarryOn

Naast koffers heeft CarryOn ook sporttassen, reistassen en beautycases. De koffers zijn verkrijgbaar van handbagage tot en met groot formaat en zowel in harde als zachte uitvoering. Binnen deze soorten zijn er ook weer verschillende uitvoeringen. Zo zijn er onder andere koffers van ABS, ripstop en polycarbonaat. CarryOn heeft een mooie verdeling van tijdloze en modieuze kleuren.

Ga samen met CarryOn op reis

Bestel uw koffer/reistas van CarryOn direct online bij Taska Lederwaren of kom langs in de winkel. Mocht er na u aankoop iets zijn met uw koffer, dan staan wij ook zeker voor u klaar met onze eigen reparatie-service. Taska Lederwaren is officieel dealer van CarryOn, dit betekent dat wij ook uw garantie aanvraag voor uw CarryOn koffer op kunnen pakken!