Koffers, sporttassen, reistassen en beautycases van Carryon bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Ga op reis met Carry on en bestel koffers online bij taska

25 artikelen  Ga op reis met Carry on en bestel koffers online bij taska

Het merk CarryOn maakt stevige koffers van zowel ABS als polycarbonaat materiaal. Belangrijkste kenmerken van CarryOn koffers is dat ze stevig, betrouwbaar en een perfecte prijs-kwaliteit hebben. CarryOn houdt ook rekening met de steeds strengere gewichtseisen van de luchtvaartmaatschappijen. Zowel harde en zachte koffers zijn aan de binnenzijde netjes afgewerkt met stof.

Groot Assortiment CarryOn

Naast koffers heeft CarryOn ook sporttassen, reistassen en beautycases. De koffers zijn verkrijgbaar van handbagage tot en met groot formaat en zowel in harde als zachte uitvoering. Binnen deze soorten zijn er ook weer verschillende uitvoeringen. Zo zijn er onder andere koffers van ABS, ripstop en polycarbonaat. CarryOn heeft een mooie verdeling van tijdloze en modieuze kleuren.

Voordelige CarryOn koffers bestellen bij Taksa

Bent u al helemaal klaar om op reis te gaan samen met uw nieuwe CarryOn koffer? Bestel uw koffer of reistas van CarryOn direct online bij Taska Lederwaren. Wanneer u deze in onze webshop besteld profiteert u van al onze service. Zo heeft u de tas of koffer morgen al in huis wanneer u deze voor 12 uur bestelt. De verzendkosten zijn ook nog eens gratis wanneer uw bestelling boven de 20 euro is. Taska Lederwaren is officieel dealer van CarryOn, dit betekent dat wij ook uw garantie aanvraag voor uw CarryOn koffer op kunnen pakken.

De CarryOn dealer in Hoogeveen

Heeft u nog twijfels, vragen of wilt u de koffers graag eerst in het echt zien? Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Hoogeveen, slecht een half uurtje vanaf Assen. In onze winkel kunt u de nieuwste collectie van CarryOn bekijken, ook staat ons enthousiaste personeel klaar met persoonlijk advies. Bovendien kunt u ook bij ons terecht als officieel dealer van CarryOn. Wanneer u reparaties nodig heeft of gebruik van de garantie wilt maken helpen wij u graag verder. Als wij u niet verder kunnen helpen sturen wij de tas (indien mogelijk) naar de fabrikant. Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op via telefoon (0528-23 42 70) of stuur een mail naar info@taskalederwaren.nl