Rugtassen met de perfect draagcomfort van Fjällräven bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Zonder rugklachten op pad? Bestel nu bij taska een Fjällräven rugtas

42 artikelen  Zonder rugklachten op pad? Bestel nu bij taska een Fjällräven rugtas

Fjällräven is ontstaan in het kleine stadje Örnsjöldsvik in Zweden, een plaats waar bergen, bos en zee samenkomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in outdoorkleding en -uitrusting en zet zich in om de natuur toegankelijker te maken. Hun focus ligt op eenvoud en zij hebben het grootste respect voor het milieu.

Klassiekers van Fjällräven

Fjällräven is vooral bekend met de rugtassen serie; Kånken. Deze rugtassen zijn ontworpen in 1978 als basis tas voor school, waarin de rug van de schoolgaande jeugd goed recht bleef staan, zodat ze geen last meer van de rug zouden krijgen. Ook zijn de rugtassen van licht materiaal gemaakt, wat het draagcomfort zeker bevorderd. Verder beschikt de collectie van Fjällräven over grote rugzakken die uitermate geschikt zijn voor wandelingen door de bergen of andere outdoor activiteiten.

Zorgeloos op pad met de rugtassen van Fjällräven

Met een rugtas van Fjällräven weet u 1 ding zeker dat u geen last van uw rug zal krijgen. Bent u helemaal tevreden met uw keuze, bestel deze direct bij Taska Lederwaren. Wanneer u de bestelling in onze webshop voor 12 uur plaatst kunt u morgen al van uw nieuwe tas genieten! Bovendien hoeft u ook geen verzendkosten te betalen bij een bestelling van meer dan 20 euro. Heeft u nog vragen over een bepaalde rugtas dan kunt u altijd contact met ons op nemen!

Bezoek Taska in Hoogeveen en ontdek de Fjällräven collectie

Heeft u toch nog twijfels of wilt u de tas graag eerst zelf aanvoelen? Kom dan gerust een keer langs in de winkel van Taska in Hoogeveen. Service en kwaliteit zijn onze prioriteit en wij helpen u graag met het uitkiezen van uw nieuwe tas. In onze tassenwinkel in Hoogeveen, slechts 30 minuten van Assen, kunt u de verschillende Fjällräven tassen nog eens goed in het echt bekijken voordat u een keuze maakt. Onze winkel in Hoogeveen is niet alleen een Fjällräven verkooppunt, u kunt ook bij ons terecht voor eventuele reparaties. Als wij u niet verder kunnen helpen sturen wij de tas (indien mogelijk) naar de fabrikant. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen, bel 0528-23 42 70 of stuur een e-mail naar info@taskalederwaren.nl