Zonder rugklachten op pad? Bestel nu bij taska een Fjällräven rugtas

6 artikelen  Zonder rugklachten op pad? Bestel nu bij taska een Fjällräven rugtas

Fjällräven is ontstaan in het kleine stadje Örnsjöldsvik in Zweden, een plaats waar bergen, bos en zee samenkomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in outdoorkleding en -uitrusting en zet zich in om de natuur toegankelijker te maken. Hun focus ligt op eenvoud en zij hebben het grootste respect voor het milieu.

Klassiekers van Fjällräven

Fjällräven is vooral bekend met de rugtassen serie; Kånken. Deze rugtassen zijn ontworpen in 1978 als basis tas voor school, waarin de rug van de schoolgaande jeugd goed recht bleef staan, zodat ze geen last meer van de rug zouden krijgen. Ook zijn de rugtassen van licht materiaal gemaakt, wat het draagcomfort zeker bevorderd. Verder beschikt de collectie van Fjällräven over grote rugzakken die uitermate geschikt zijn voor wandelingen door de bergen of andere outdoor activiteiten.

Zorgeloos op pad met de rugtassen van Fjällräven

Met een rugtas van Fjällräven weet u 1 ding zeker dat u geen last van uw rug zal krijgen. Bestel de rugtassen online op onze webshop taskalederwaren.nl of kom langs in de winkel. Heeft u nog vragen over een bepaalde rugtas dan kunt u altijd contact met ons op nemen!