Micmacbags


Micmacbags laat zich elke dag inspireren door de avontuurlijke en uitdagende leefwijze van de Micmac Indianen. Hieruit zijn de ontwerpen ontstaan voor de lederen Micmacbags tassen en klein lederwaren. Van ledere portemonnee tot handtas, alles is ontworpen in Nederland, handgemaakt in de eigen gecertificeerde fabriek en geïnspireerd door de mooie wereld om ons heen.

Stoere Micmacbags tassen

Micmacbags heeft een stoere en hippe heren-en dames tassen in de collectie. De leren tassen zijn authentiek en er zitten veel robuuste en ruwe materialen in verwerkt. In de collectie is het allereerste ontwerp nog steeds terug te vinden. De Micmacbags tassen worden door de jaren heen mooier wanneer de tassen meer worden gebruikt. Door het gebruik verandert de structuur en de kleur van de tas en ziet het leer er meer puur uit.

Eerlijke productie van tassen

Een Micmacbags tas is van goede kwaliteit en is erg duurzaam. De tassen zijn door vakmensen in de fabriek van de Micmacbags in India gemaakt. Dit betekent dat ze onder goede werkomstandigheden en een beloning die eerlijk is, werken. De ontwerpfase is in Nederland en de vervolgstappen van het selecteren van leer tot aan het stikken en details aanbrengen, vinden in India plaats. In iedere tas is het vakmanschap en de precisie terug te zien. De gehele collectie Micmacbags is online te vinden en gemakkelijk te bestellen.