Reistassen bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Reistassen

170 artikelen  Gaat uw weekendje weg? Of gaat u een reis maken met de bus of auto? Dan is een reistas of weekendtas perfect voor u. Het is licht van gewicht, flexibel en makkelijk te vervoeren. Taska biedt een groot assortiment met verschillende formaten en kleuren.

Reistassen met wielen

Reistassen met wielen zijn makkelijk te vervoeren. Het voordeel is dat u de tas in uw hand kan dragen, maar wanneer u een stuk moet lopen kan u de trekstang gebruiken. Enkele reistassen met wielen hebben ook schouderbanden zodat deze ook als rugzak gedragen kan worden. De reistassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en prijsklassen. In het uitgebreide assortiment van Taska is er ongetwijfeld een tas die bij uw wensen past.

Reistassen zonder wielen

Een reistas zonder wielen wordt vaak gebruikt als weekendtas, sporttas of om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig. Alle reistassen uit het assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Topmerken zoals Samsonite of Eagle Creek zijn uiteraard in onze assortiment te vinden. Wilt u een reistas van topkwaliteit dan zijn dit perfecte merken.