Samsonite koffer kopen Assen


Samsonite koffer kopen Assen

Samsonite staat al meerdan 100 jaar bekend als het top merk in reis artikelen. De koffers van 100 jaar geleden zijn natuurlijk niet meer te vergelijken met de ultralichte en supersterke Samsonite koffers van nu. Taska Lederwaren heeft een grote collectie Samsonite koffers. Door de webshop kunt u ook in Assen deze prachtige koffers collectie bekijken en bestellen. Taska Lederwaren is gevestigd in Hoogeveen, maar met onze uitgebreide webshop is dit geen probleem.

Wat maakt Samsonite zo goed?

Doordat Samsonite hun koffer ontwikkelen met de nieuwste technologie├źn zijn de koffers sterk en licht. De harde koffers zijn gemaakt van Curv materiaal en de zachte koffers van Advanced Hybrid Technology. De producten worden ook getest in elk van de productievestigingen van Samsonite en bij een groot aantal externe leveranciers. Zo zorgen zij ervoor dat de vakmanschapsnormen overal worden nageleefd.

Grote business collectie Samsonite

Samsonite heeft naast een uitgebreide reis collectie ook een grote business collectie voor zowel mannen als vrouwen. Samsonite heeft prachtige degelijke tassen waar u zakelijk mee voor de dag kunt komen. Ook de business collectie kunt u vinden op de webshop van Taska. De tassen hebben speciale opbergruimtes voor een laptop en er is veel ruimte voor verschillende documenten of andere eigendommen.

Samsonite bestellen bij Taska Lederwaren

Wilt u graag een Samsonite koffer bestellen maar twijfel u nog? Wij vinden het belangrijk dat zowel offline als online de service goed is. Daarom bieden wij de zelfde services aan als in de winkel. Wij hebben onze eigen reparatieservices hierdoor kunnen wij u snel helpen als er iets mis is met uw koffer. Daarnaast hebben wij goed contact met onze leverancier, en kunnen wij uw koffer snel opsturen indien nodig.

Vragen over de koffers?

Wilt u graag nog wat extra advies over een koffer of wilt u graag wat meer over ons assortiment dan kunt u altijd contact op nemen! Bel ons op 0528 234 270 of stuur een e-mail naar info@taskalederwaren.nl