Samsonite koffer kopen

Samsonite koffer kopen Meppel

23 artikelen  


Samsonite koffer kopen Meppel

Samsonite is één van de topmerken in koffers. Taska Lederwaren heeft een grote collectie Samsonite koffers. Van klein naar groot, van zacht naar hard! Doormiddel van de webshop kan jij ook in Meppel deze prachtige koffers bekijken en bestellen. Taska Lederwaren is gevestigd in Hoogeveen, maar met onze uitgebreide webshop is dit geen probleem.

Wat maakt Samsonite zo goed?

Het begint al met het garantiebeleid van de Samsonite producten. Samsonite vind het belangrijk dat de producten die verkocht worden ook goed zijn. Samsonite en Taska vinden de service en kwaliteit het allerbelangrijkste. Samsonite heeft daarom een uitgebreid programma ontwikkeld rond de controle van de productkwaliteit. Hiermee garanderen zij dat de producten die zij verkopen, voldoen aan strenge prestatievereisten. De producten worden daarom getest in elk van de productievestigingen van Samsonite en bij een groot aantal externe leveranciers. Zo zorgen zij ervoor dat de vakmanschapsnormen overal worden nageleefd.

Samsonite bestellen bij Taska Lederwaren

Waarom zou jij bij Taska een Samsonite koffer bestellen? Wij vinden het belangrijk dat zowel offline als online de service goed is. Daarom bieden wij de zelfde services aan als in de winkel. Wij hebben ook onze eigen reparatieservices hierdoor kunnen wij u snel helpen als er iets mis is met uw koffer. Daarnaast hebben wij goed contact met onze leverancier, en kunnen wij uw koffer snel opsturen indien nodig.

Vragen over de koffers?

Wil je graag nog wat extra advies over een koffer of wil je graag wat meer weten over ons assortiment dan kan je contact met ons op nemen! Bel ons op 0528-23 42 70 of stuur een e-mail naar info@taskalederwaren.nl