Rugtas kopen school

Schooltassen bestellen Hoogeveen

253 artikelen  Een schooltas uitzoeken is altijd erg lastig, want waar moet je allemaal op letten? Taska Lederwaren heeft verschillende schooltassen met verschillenden kleuren en printjes.

Taska biedt diverse schooltassen aan van verschillende merken zoals Dakine en Eastpak maar ook Cowboysbag of Micmacbags zijn mooie stevige schooltassen! Door onze uitgebreide webshop kan je onze gehele collectie schooltassen bekijken en bestellen.

Stevig maar ook nog modieuze schooltassen vind je bij Taska Lederwaren

Onze schooltassen zijn praktisch, stevig en ook nog eens modieus! Wij hebben verschillende kleuren, modellen en printjes, hierdoor zit de perfecte school tas er vaak tussen. De schooltassen zijn voorzien van meerdere vakken. Het hoofdcompartiment is vaak ruim genoeg om alle schoolspullen zoals laptop, boeken en andere documenten in op te bergen. De kleinere vakken zijn ideaal voor spullen als een rekenmachine, smartphone en fietssleutels. Schooltassen zijn door de verstelbare schouderbanden comfortabel op de rug en schouder te dragen. Een praktische en comfortabele schooltas is heel belangrijk omdat je de tas vaak dagelijks gebruikt.

Voor kwaliteit en service ga je naar Taska Lederwaren

Voor kwaliteit schooltassen is Taska Lederwaren het adres! De nieuwste kleuren en printjes vind je op Taskalederwaren.nl. Ook hebben wij bij veel schooltassen passende etuis voor pennen en potloden zo kan jij je hele tas compleet samenstellen!

Vragen over de verschillende schooltassen?

Wilt u graag nog wat extra advies over een schooltas of wilt u graag wat meer over ons assortiment dan kunt u altijd contact op nemen! Bel ons op 0528 234 270 of stuur een e-mail naar info@taskalederwaren.nl