Rugzakken online bestellen | O.a. Eastpak, Vans & Enrico Benetti

Schooltassen

365 artikelen  Een rugtas is erg praktisch. Taska heeft rugtassen in allemaal verschillende formaten en kleuren, hierdoor is er voor elke gelegenheid een perfecte rugtas te vinden. Gaat uw naar werk, school of gaat u een andere activiteit doen? Dan heeft Taska de perfecte rugtas voor u!

De perfecte rugtas voor school

Een rugtas is functioneel omdat u het gewicht van alle spullen verdeelt over uw rug. Op school heeft u vaak veel boeken nodig die erg zwaar zijn. Door de rugtassen van Taska kunt uw modieus maar ook praktisch naar school. De merken als Eastpak en Dakine zijn ideaal voor school. U heeft keuze in verschillende formaten en kleuren waardoor de perfecte rugtas er vaak tussen zit. De rugtassen hebben ook allemaal verschillen opbergvakken waardoor u uw spullen goed kan op bergen zodat u niet hoeft te zoeken.

Rugtassen met topkwaliteit

Taska Lederwaren besteed veel aandacht aan kwaliteit en service. Wij bieden rugtassen van topmerken aan waar u veel draagplezier van heeft, en die ook nog goede garantie bieden. Bij Taska Lederwaren is de service erg belangrijk. U moet met veel plezier de tas dragen en daar willen wij helpen. De collecties van de rugtassen wisselen ieder seizoen met nieuwe prints, nieuwe kleuren en nieuwe modellen. Het belangrijkste is dat u een rugtas heeft met optimaal draagcomfort om rugklachten te voorkomen.