School Tassen Online bestellen | Eastpak | Dakine | Herschel | Fjallraven

Rugzakken

379 artikelen  Een goede schooltas is erg belangrijk want je moet al die zware (school) boeken op je rug dragen. Taska biedt diverse schooltassen aan van verschillende topmerken zoals Eastpak en Dakine. Deze merken staan garant voor veel draagplezier. Door onze uitgebreide webshop kan je onze gehele collectie schooltassen bekijken en bestellen.

Stevige en comfortabele schooltassen vindt je bij Taska Lederwaren

Onze schooltassen zijn praktisch, stevig en erg comfortabel. Daarnaast hebben wij verschillende kleuren en printjes hierdoor zit de perfecte school tas er vaak tussen. De schooltassen zijn voorzien van meerdere vakken. Het hoofdcompartiment is ruim genoeg om alle schoolspullen zoals laptop, boeken en andere documenten in op te bergen. De kleinere (rits) vakken zijn ideaal voor spullen als een rekenmachine, smartphone en fietssleutels. Schooltassen zijn door de verstelbare schouderbanden comfortabel op de rug te dragen. De schouderbanden hebben vaak een antisliplaag, zodat de tas tijdens het fietsen niet van de rug afglijdt. Een praktische en comfortabele schooltas is heel belangrijk omdat je de schooltas vaak dagelijks gebruikt

Kwaliteit en service vindt je bij Taska Lederwaren

Taska Lederwaren is het adres voor kwaliteit schooltassen en daarbij krijg je ook nog perfecte service! De nieuwste schooltassen vind je op Taskalederwaren.nl. Je hebt de keuze uit diverse kleuren, modellen en prints. Ook hebben wij bij veel schooltassen passende etuis voor pennen en potloden!