Tassen kopen Hoogeveen bij Taska Lederwaren

Tassen kopen Hoogeveen

1458 artikelen  Taska Lederwaren is jouw tassen winkel uit de regio Hoogeveen. Wij verkopen diverse tassen, koffers maar ook lederwaren zoals portemonnees. Wij bieden een uitgebreid assortiment en geven gratis service en advies.

Een prachtige tas voor iedere klant

Wij vinden het belangrijk dat iedere klant met een mooie tas naar huis gaat. Om ervoor te zorgen dat jij de ideale tas vindt geven wij graag persoonlijk advies. Neem gerust een paar schoenen mee of een mooie jurk en wij zoeken er graag de ideale tas bij. Wij vinden het belangrijk dat u met een blij gevoel naar huis gaat en trots bent op uw nieuwe aanwinst!

Kunststof tas versus leren tas

Wij hebben een uiteenlopende assortiment van tassen. Wij hebben kunststof tassen van bijvoorbeeld Beagles of Enrico Benetti, maar ook een zeer uitgebreid assortiment leren tassen. Bekende merken als Bear Design, Micmacbags, Gigi Fratelli en Myomy vindt u bij ons terug in het assortiment. Met de juiste behandeling en verzorging gaan de tassen jaren mee. Wij adviseren graag over welke producten u hier het beste voor kunt gebruiken en verkopen deze producten ook in onze winkel en webshop.

Neem contact op

Heb je nog een vraag over een specifieke tas die je hebt gezien of wil je graag wat meer weten over ons assortiment dan kan je contact met ons op nemen! Bel ons op 0528-23 42 70 of stuur een e-mail naar info@taskalederwaren.nl