Koffers voor reizen bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Koffers online bestellen

206 artikelen  Een goede koffer is erg belangrijk tijdens het reizen. U wilt niet dat de koffer onderweg kapotgaat. Bij Taska vindt u een uitgebreid assortiment met koffers in alle maten en kleuren, gemaakt van diverse materialen. Hierdoor kunt u de koffer vinden die het beste bij uw wensen past.

Harde koffers bij Taska Lederwaren

Luchtvaartmaatschappijen worden steeds strenger. Het is belangrijk dat u de goede koffer formaat meeneemt waardoor u onbezorgd op reis kan. Taska Lederwaren heeft daarom een groot assortiment in koffers, waardoor u genoeg keuze heeft in de verschillende formaten. Fabrikanten vinden het ook belangrijk dat koffers zo licht en zo sterk mogelijk zijn. De materialen die voor harde koffers gebruikt worden zijn tegenwoordig bijna onbreekbaar. Het merk Samsonite is daar een voorbeeld van. Een materiaal dat soms voor Samsonite koffers gebuikt word is curv. Dit is materiaal wat ook gebruik wordt voor kogelwerende vesten. Hierdoor blijft de koffer wel lichtgewicht maar ook krasbestendig en vrijwel onbreekbaar.

Zachte koffers bij Taska Lederwaren

Wanneer u vaak op reis gaat met de auto, bus of een trein is een zachte koffer ideaal voor u. Zachte koffers zijn namelijk flexibeler dan harde koffers. Zachte koffers worden ook steeds lichter gemaakt en sterker in kwaliteit. Samsonite heeft ook prachtige zachte koffers die van topkwaliteit zijn. Hierdoor gaat u onbezorgd op reis!