Voor 17.00 uur besteld, is vandaag verzonden!
Gratis verzending in NL vanaf €35,-!
Eigen reparatieservice
Beoordeling: 8.8/10 - 30 beoordelingen
0528 - 23 42 70

Menu

Ruilen en retourneren

Reparatie

Een van de grote voordelen van Taska is dat wij een eigen reparatie afdeling hebben binnen de winkel. Al jarenlang worden hier koffers, tassen, rugtassen en portemonnees van onze klanten gerepareerd. Uiteraard gaan wij voor de beste kwaliteit in onze winkel, maar er kan altijd iets kapot gaan. Doordat wij vele reparaties zelf kunnen uitvoeren, heeft u uw koffer, tas of portemonnee snel weer terug. Mochten wij een reparatie niet zelf kunnen uitvoeren, sturen wij het indien mogelijk, op naar de fabrikant.

Vaak valt een reparatie onder de garantie van onze fabrikanten. Echter, moeten wij het product in de winkel zien voor wij hierover kunnen oordelen. Mocht er iets kapot zijn gegaan aan uw koffer, tas, rugtas of portemonnee aarzel dan niet om langs te komen in de winkel. Wij zouden het namelijk zonde vinden als u het daardoor niet meer kunt gebruiken terwijl het nog wel (kosteloos) gemaakt kan worden!

 

Retour

Het is erg vervelend dat uw bestelling niet naar wens is. Als u onderstaand formulier opent, invult en retour stuurt met uw product, storten wij het geld zo spoedig mogelijk naar u terug.

Werkt de knop niet? Klik dan hier.