Cowboysbag een must have voor iedere vrouw!

56 artikelen  Cowboysbag een must have voor iedere vrouw!

Cowboysbag is begonnen in 1980, als een modelabel voor riemen. Cowboysbag is uitgegroeid tot een premium lederen merk met een uitgebreide collectie tassen, portemonnees en andere lederen accessoires. Cowboysbag focust op stevig echt leer, kwaliteit en functionaliteit.

Collectie van Cowboysbag

Cowboysbag maakt prachtige laptoptassen, luiertassen, schoudertassen, clutches, shoppers en handtassen die ideaal zijn voor dagelijks gebruik. De tassen hebben een tijdloos, minimalistisch design en zijn erg functioneel. Iedere tas wordt met passie gemaakt en zorgvuldig afgewerkt, zodat de beste kwaliteit gegarandeerd is. Door de robuuste kwaliteit zijn de tassen perfect voor ieder avontuur.

De verschillende series van Cowboysbag

Naast The Bag serie (populaire serie van Cowboysbag) heeft Cowboysbag nog veel meer tassen in de collectie. Ook de rest van de collectie is verdeeld in series, waaronder de: The Purse en Carfin serie. Ieder item wordt gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor het jarenlang gebruikt kan worden en wel tegen een stootje kan. Dit geldt niet alleen voor de schoudertassen, ook de laptoptassen, shoppers, handtassen en rugzakken zijn sterk en functioneel. Ook heeft cowboysbag prachtige portemonnees die bij de tassen horen. Zo is het mogelijk om alles in één geheel te krijgen.