Ga op avontuur met Deuter

41 artikelen  Ga op avontuur met Deuter

Deuter is een Duits merk. Het merk werd destijds opgericht door Hans Deuter en maakte postzakken voor the Bavaria Royal Mail. Al snel breidde het merk uit en werd de collectie aangevuld met dekzeilen voor auto’s en paarden. Enkele jaren later kreeg Deuter de vraag vanuit het Duitse leger om rugzakken, tenten, en andere tassen te ontwikkelen.

Sterk maar toch licht van gewicht

Het merk is erg innovatief en streeft ernaar om hun producten constant te verbeteren. Door constant de tassen te innoveren, kan het merk telkens inspelen op de behoeften van de klant. Zo heeft Deuter al diverse, succesvolle rugzakken ontworpen die voldoende ruimte hebben en tegelijkertijd uiterst licht in gewicht zijn. Dit geldt voor de schooltassen, laptop rugtassen, daypacks, backpacks en kindertassen. Deuter maakt het mogelijk dat zelfs kinderen mee kunnen op avontuur. De opvallende collectie onderscheidt zich door het gebruik van felle kleuren zoals groen, rood en turquoise. Uiteraard zijn er ook neutrale kleuren zoals grijs en donkerblauw te vinden in deze veelzijdige collecties

Op avontuur met Deuter

Met een rugtas van deuter kunt u elke avontuur aan! Bestel de rugtassen online op onze webshop taskalederwaren.nl of kom langs in de winkel. Heeft u nog vragen over een bepaalde rugtas dan kunt u altijd contact met ons op nemen!