Met Deuter ga je op avontuur en bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Ga op avontuur met Deuter

47 artikelen  Ga op avontuur met Deuter

Deuter is een Duits merk. Het merk werd destijds opgericht door Hans Deuter en maakte postzakken voor the Bavaria Royal Mail. Al snel breidde het merk uit en werd de collectie aangevuld met dekzeilen voor auto’s en paarden. Enkele jaren later kreeg Deuter de vraag vanuit het Duitse leger om rugzakken, tenten, en andere tassen te ontwikkelen.

Sterk maar toch licht van gewicht

Het merk is erg innovatief en streeft ernaar om hun producten constant te verbeteren. Door constant de tassen te innoveren, kan het merk telkens inspelen op de behoeften van de klant. Zo heeft Deuter al diverse, succesvolle rugzakken ontworpen die voldoende ruimte hebben en tegelijkertijd uiterst licht in gewicht zijn. Dit geldt voor de schooltassen, laptop rugtassen, daypacks, backpacks en kindertassen. Deuter maakt het mogelijk dat zelfs kinderen mee kunnen op avontuur. De opvallende collectie onderscheidt zich door het gebruik van felle kleuren zoals groen, rood en turquoise. Uiteraard zijn er ook neutrale kleuren zoals grijs en donkerblauw te vinden in deze veelzijdige collecties

Bestel uw rugzak en ga op avontuur met Deuter

Met een rugtas van Deuter kunt u elke avontuur aan! Wacht daarom niet langer, wanneer u de tas voor 12 uur besteld heeft u het al de volgende dag in huis. Wist u ook dat uw geen verzendkosten betaald bij een bestelling boven de 20 euro, er is dus geen reden om de tas niet gelijk te bestellen. Heeft u nog vragen over een bepaalde rugtas dan kunt u altijd contact met ons op nemen!

Bezoek ons Deuter verkooppunt in Hoogeveen

Wilt u liever bij ons langskomen, dan heten wij u graag welkom in de winkel van Taska Lederwaren in Hoogeveel, in de buurt van Assen. Als Deuter verkooppunt hebben wij een groot assortiment aan Deuter rugzakken in onze winkel. Bovendien staan de medewerkers voor u klaar om u verder te helpen met uw keuze en geven ze graag persoonlijk advies. Onze winkel is naast een verkooppunt voor Deuter ook een reparatie servicepunt, als er iets mis is met uw tas helpen wij graag. Heeft u nog vragen of wilt u advies kunt u altijd contact met ons op nemen. Bel ons op 0528 234 270 of stuur een e-mail naar info@taskalederwaren.nl.