Reizen doe je met Eagle Creek! Bestel nu online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Reizen doe je samen met Eagle Creek

26 artikelen  Reizen doe je samen met Eagle Creek

Eagle Creek wil mensen helpen/ uitnodigen om de mensheid te bewonderen en de planeet te ontdekken. Van stadsparken tot exotische bestemmingen. Eagle Creek heeft daarom een uitrusting ontworpen die jouw gaat helpen om je angsten te overwinnen en buiten je comfortzone te komen.

Het ontstaan van Eagle Creek

Eagle Creek bestaat al meer dan 40 jaar en hebben door de jaren heen enkele reisinzichten, tips en trucs opgepikt. En met die kennis en de samenwerking die zij hebben met reis bloggers hebben zij een hele reis serie ontwikkeld. Een georganiseerde reiziger is een gelukkige reiziger. Sinds 1996 biedt Eagle Creek verpakkingsoplossingen om reizigers te helpen georganiseerd te reizen. Zij zorgen voor gemoedsrust en meer ruimte in uw tas.

Eagle Creek bestelt u online bij Taska

Eagle Creek wil dat reizigers voorbereid op reis kunnen zodat zij kunnen genieten van de wereld om hun heen. De 'No Matter What' garantie is een belangrijke belofte geworden voor het merk. Eagle Creek heeft een product ontwikkeld dat standhoudt, ongeacht waar de reis naartoe brengt. Door duurzamere uitrusting, helpen zijverspilling te voorkomen die anders in een stortplaats terecht zou kunnen komen.

Bent u helemaal overtuigd om met een Eagle Creek koffer of tas op reis te gaan? Wacht dan niet langer en bestel de reistas of trolley vandaag nog op Taskalederwaren.nl. Wanneer u een bestelling voor 12 uur plaatst, heeft u de tas morgen gelijk in huis. Bovendien zijn de verzendkosten ook nog eens gratis bij een bestelling van meer dan 20 euro.

Kom langs bij Taska in Hoogeveen voor onze complete Eagle Creek collectie

Heeft u nog vragen over de verschillende Eagle Creek koffers, of wilt u de tas graag even vasthouden voordat u een keuze maakt? Bezoek onze tassenwinkel in Hoogeveen, in de buurt van Assen, in de winkel kunt u de verschillende tassen van de Eagle Creek collectie zelf bekijken. Bovendien helpt ons personeel u graag met uw keuze en kunnen ze persoonlijk advies geven. Onze winkel in Hoogeveen is niet alleen een Eagle Creek verkooppunt, u kunt ook bij ons terecht voor eventuele reparaties. Mocht u verder nog vragen hebben, bel ons op 0528-23 42 70 of stuur een e-mail naar info@taskalederwaren.nl