Zonder rugklachten op pad met de Healthy Back Bag! Bestel nu online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Zonder rugklachten op pad met de Healthy Back Bag

14 artikelen  Zonder rugklachten op pad met de Healthy Back Bag

De Healthy Back Bag is ontwikkeld in de VS, speciaal voor mensen met rugproblemen. De ergonomische vormen en draagwijze spaart uw rug! Deze rugtassen is perfect gevormd voor uw rug. Ze zijn speciaal ontwikkeld om ergonomisch te dragen. Rugklachten zijn hiermee verleden tijd.

Unieke gepatenteerde druppel tassen

De Healthy Back Bag zijn unieke, gepatenteerde druppelvormige tassen. Het gewicht wordt door deze vorm gelijkmatig verdeeld en op meerdere drukpunten over uw rug verspreid. Hierin zit het grote verschil met een normale schoudertas, die zetten meestal druk op één of twee punten van de schouder of rug. Omdat de tas zich naar uw rug vormt, voelt dit lichter aan en tegelijkertijd stimuleert de tas u ook om de juiste houding aan te nemen.

Veilig, praktisch en ook nog eens modieus

De Healthy Back Bag kan zowel over één van de schouders gedragen worden als voor de borst langs. Uw kunt hierdoor wel heel gemakkelijk bij uw waardevolle spullen komen en de spullen ook extra veilig opgeborgen. De tas kunt u tevens draaien, zonder hem af te moeten doen, super handig en functioneel. De handige “antislip” strook voorkomt dat uw tas afglijdt. Een ideale tas voor een dagje weg of een lekker wandeling. Bestel nu een Healthy Back bag online bij Taska en ga nooit meer op pad met rugklachten.