Sterke & modieuze rugtassen van Herschel bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Bestel nu een Herschel rugtas bij Taska en ga met plezier op reis

13 artikelen  Bestel nu een Herschel rugtas bij Taska en ga met plezier op reis

De geschiedenis van Herschel gaat terug naar het kleine stadje genaamd Herschel. In de vroege jaren van 1900 reisden Peter Alexander Cormack en zijn vrouw vanuit het kleine Wick, Schotland, af naar het onbekende Herschel. De twee zoons, Jamie en Lyndon Cormack, de creatieve breinen achter Herschel Supply Co, hebben de naam van dit dorpje als startpunt genomen voor hun innoverende en frisse bedrijf.

De rugtassen van Herschel

De rugzakken van Herschel zijn geïnspireerd op de Bergsport, maar dan met nieuwe materialen en met een vintage uitstraling. Herschel rugzakken worden gemaakt van de beste materialen, waaronder canvas, katoen en polyester. De rugzakken uit de collectie zijn afgewerkt met leren details in combinatie met koper- zilver en goudkleurige ritsen. Ook is de vintage uitstraling in de rugzakken ook duidelijk terug te zien. Ieder seizoen weet het merk in te spelen op de nieuwste trends, kleuren en prints.

Perfecte comfort voor de dagelijkse reiziger

De collecties van Herschel zijn ontworpen om de dagelijkse reiziger de perfecte tassen en accessoires te bieden. De tassen zijn zorgvuldig ontworpen vanaf het begin om details op te nemen die helpen bij het dagelijks reizen. Met tijdloze ontwerpen, geïnspireerd door de wereld om ons heen, roept elk stuk een beetje nostalgie op en biedt het toch moderne functie. Herschel blijft tijdloos design creëren met behoud van veel aandacht voor detail.