Prachtige Leonhard Heyden Tassen | bestel online bij Taska Lederwaren

Prachtige klassieke Leonhard Heyden tassen bij Taska Lederwaren

39 artikelen  Prachtige klassieke Leonhard Heyden tassen bij Taska Lederwaren

Voor een prachtige leren tas is Leonhard Heyden een van de beste opties. Dit Duitse tassenmerk maakt topkwaliteit leren tassen met een focus op functionaliteit, ambacht en kwaliteit. Van laptoptassen tot aktentassen, Leonhard Heyden heeft opties voor iedere professional.

Leonhard Heyden tassen van mooi leer

Leonhard Heyden is een traditioneel, Duits merk. Het begon allemaal met een kleine winkel die in mei 1891 werd geopend door Ferdinand Heyden. De winkel had een eigen leerlooierij en de productie werd dan ook volledig handmatig gedaan. Bij het ontwerpen ligt de focus op functionaliteit, ambacht en kwaliteit. Hierdoor kan het merk de klant verzekeren van een tas met geweldige kwaliteit. En hoewel het tassenmerk ondertussen een stuk gegroeid is blijft de kwaliteit het kenmerk van de zakelijke tassen.

Een professionele tas voor op werk en op reis

Het merk heeft binnen de business tassen een bekende naam, en heeft in de loop der jaren een belangrijkere plek ingenomen. Hoogwaardige leder kwaliteiten zijn de basis van de Heyden Collecties, gemaakt voor de veeleisende zakenman of zakenvrouw. De tassen hebben een klassiek of modern design ook hebben de tassen een hoge functionaliteit en vele handige opbergmogelijkheden. Een groot deel van de enorme collectie bestaat uit Leonhard Heyden business tassen, laptoptassen en werk-koffers. Bent u op zoek naar een mooie werktas, laptoptas, rugzak of business-trolley dan is een Leonhard Heyden echt iets voor u!

Leonhard Heyden: leren tassen collecties voor iedere stijl

Of het nou om handtassen, rugzakken of schoudertassen gaat, alle collecties van Leonhard Heyden delen een ding; het kwalitatieve leer. Alle tassen zijn ideaal voor zakelijk gebruik dankzij het functionele ontwerp. Maar dat betekent niet dat de tas saai hoeft te zijn, de tassen hebben allemaal een eigen trendy look. Zo zijn er wat vrouwelijkere tassen met mooie rondingen en felle kleuren. Ook zijn er simplistische en minimalistische leren tassen die een professionele uitstraling hebben. Dankzij de verschillende collecties van Leonhard Heyden zijn er voor mannen en vrouwen veel geschikte tassen voor iedere professionele situatie.

Leonhard Heyden tassen koopt u in Hoogeveen bij Taska lederwaren

Heeft u een ideale tas of rugzak van Leonhard Heyden gevonden, wanneer u deze voor 12 uur besteld kunt u er morgen al van genieten! Bovendien hoeft u ook geen verzendkosten te betalen wanneer uw bestelling meer dan 20 euro is. Heeft u nog twijfels over welke tas u wilt, of wilt u de verschillende printjes en modellen graag eerst in het echt zien?

In de tassenwinkel van Taksa in Hoogeveen, een half uurtje vanaf Assen, helpt ons personeel u graag met uw keuze en kunnen ze persoonlijk advies geven. Bovendien kunt u al onze Leonhard Heyden tassen bekijken en uitproberen. Wist ook al dat onze winkel in Hoogeveen is niet alleen een Leonhard Heyden verkooppunt, u kunt ook bij ons terecht voor eventuele reparaties. Als wij u niet verder kunnen helpen sturen wij de tas (indien mogelijk) naar de fabrikant. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen, bel 0528-23 42 70 of stuur een e-mail naar info@taskalederwaren.nl