Bent u ook zo dol op MYOMY? Bestel gemakkelijk uw tas online

26 artikelen  Bent u ook zo dol op MYOMY? Bestel gemakkelijk uw tas online

Myomy heet volledig Myomy Do Goods en dat is ook precies waar het merk voor staat. De bijzondere en tijdloze ontwerpen van Myomy Komen tot stand door een nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde designtalenten van eigen bodem. Het label staat bekend om de kennis op het gebied van looien, eerlijk verkregen leer en fairtrade-vakmanschap.

Fairtrade tassen Myomy

Myomy produceert design tassen van eerlijk leer, afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad op het platteland van India. Het looi-proces van het leer wordt continu verbeterd, zodat er zo weinig mogelijk schadelijke chemicaliën worden gebruikt. Één van de bekendste tassen van Myomy is de Paper Bag. Het ontwerp voor deze tas is geïnspireerd op een papieren zakje. Een zakje dat een zwerver in een tram achter had gelaten en de ontwerper Ramon Middelkoop op het idee bracht om hier een duurzame variant van ecologisch gelooid leer van te maken. Inmiddels zijn er vele varianten van deze tas op de markt en weet de collectie Paper Bags steeds weer te verrassen met business-tassen, schoudertassen en stijlvolle handtassen. Met een tas van Myomy heeft u een unieke aankoop waar u jarenlang plezier van gaat hebben.

Myomy online bestellen bij Taska Lederwaren

Bent u overtuigd van het merk MYOMY? Dan kunt u gemakkelijk de tas online bestellen via onze webshop of u kunt langs komen in onze winkel. Taska vindt service en kwaliteit erg belangrijk daarom staan wij altijd voor u klaar. Als u nog vragen heeft over een bepaalde tas kunt u ook altijd contact met ons op nemen