Bijzondere, tijdloze ontwerpen van Myomy bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Bent u ook zo dol op MYOMY? Bestel gemakkelijk uw tas online

48 artikelen  Bent u ook zo dol op MYOMY? Bestel gemakkelijk uw tas online

Myomy heet volledig Myomy Do Goods en dat is ook precies waar het merk voor staat. De bijzondere en tijdloze ontwerpen van Myomy Komen tot stand door een nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde designtalenten van eigen bodem. Het label staat bekend om de kennis op het gebied van looien, eerlijk verkregen leer en fairtrade-vakmanschap.

Fairtrade tassen Myomy

Myomy produceert design tassen van eerlijk leer, afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad op het platteland van India. Het looi-proces van het leer wordt continu verbeterd, zodat er zo weinig mogelijk schadelijke chemicaliën worden gebruikt. Één van de bekendste tassen van Myomy is de Paper Bag. Het ontwerp voor deze tas is geïnspireerd op een papieren zakje. Een zakje dat een zwerver in een tram achter had gelaten en de ontwerper Ramon Middelkoop op het idee bracht om hier een duurzame variant van ecologisch gelooid leer van te maken. Inmiddels zijn er vele varianten van deze tas op de markt en weet de collectie Paper Bags steeds weer te verrassen met business-tassen, schoudertassen en stijlvolle handtassen. Met een tas van Myomy heeft u een unieke aankoop waar u jarenlang plezier van gaat hebben.

MYOMY tassen koopt u in Hoogeveen bij Taska lederwaren

Bent u overtuigd van het merk MYOMY? Bestel uw favoriete tas voor 12.00 uur en u heeft hem morgen al in huis! Wist u ook dat uw geen verzendkosten betaald bij een bestelling boven de 20 euro, er is dus geen reden om de tas niet gelijk te bestellen. Misschien wilt u de MYOMY tas toch graag in het echt zien voordat u een keuze maakt. Dat is geen probleem, bij Taska lederwaren in Hoogeveen, 30 minuten vanaf Assen, kunt u onze collectie van MYOMY zelf zien. Als myomy verkooppunt hebben wij een ruim assortiment met veel verschillende modellen in de winkel. Bovendien staat ons enthousiaste team voor u klaar om u te helpen en persoonlijk te adviseren! Bovendien kunt u ook terecht in onze winkel wanneer u een tas wilt laten repareren, wij zijn namelijk ook een reparatie en service punt. Koopt u de tas toch het liefst gelijk online maar heeft u nog vragen, bel op 0528-23 42 70 of stuur een e-mail naar info@taskalederwaren.nl Wij helpen u graag verder met uw aankoop.