Prachtige geïnspireerde tassen op het oude westen

31 artikelen  Prachtige geïnspireerde tassen op het oude westen

De naam van het merk zegt het al, Old West. Het oude westen waar de cowboys en indianen te vinden zijn. Hier zijn de tassen dan ook op geïnspireerd en dat uit zich in de robuuste leersoorten en de stoere designs. Old West biedt naast tassen ook handige stoere portemonnees aan, zodat je alles bij elkaar kan matchen.

Stoere, modieuze leren tassen voor elke outfit

De collecties van Old West zijn stoer, tijdloos en modieus. Je hoeft niet na te denken over de vraag of een tas van Old West wel bij je outfit past, want een Old West past overal bij! De unieke eigenschap van leer is dat het op een 'elegante' manier slijt, waardoor je tas alleen maar mooier wordt naarmate je hem vaker draagt. Doordat Old West tassen in neutrale kleuren komen, zal de patina op den duur een soort vintage-effect op de tas geven.

De stoere tassen van Old West bestel je bij Taska

De prachtige Old West tassen vind je bij Taska. Bestel jouw tas vandaag nog online en je hebt de volgende er al plezier van! Ook bent u van harte welkom in onze winkel! Heeft u nog vragen over een bepaalde tas dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vinden service en kwaliteit erg belangrijk!