Samsonite is de top merk in reis artikelen en bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Samsonite koffers online bestellen bij Taska

111 artikelen  Samsonite koffers online bestellen bij Taska

Samsonite staat al meer dan 100 jaar bekend als het top merk in reis artikelen. De koffers van 100 jaar geleden zijn natuurlijk niet meer te vergelijken met de ultralichte en supersterke Samsonite koffers van nu. Daarnaast steekt Samsonite ook tijd in het design waardoor je naar praktisch ook nog en modieus op pad kan.

Wat is er zo goed aan Samsonite?

Doordat Samsonite hun koffer ontwikkelen met de nieuwste technologieën zijn de koffers sterk en licht. De harde koffers zijn gemaakt van Curv materiaal en de zachte koffers van Advanced Hybrid Technology.

Harde koffer van Samsonite

Hardschalige koffers van Samsonite zijn bijzonder sterk door de verschillende geweven polypropyleenlagen. U kunt in de koffers veel spullen kwijt, en een groot voordeel is dat de koffers schokbestendig en erg licht zijn. Het interieur van de koffers zijn ook praktische ingedeeld. Samsonite heeft namelijk grote opbergvakken die ideaal zijn voor kleding die kreukvrij van A naar B vervoerd moet worden.

Zachte koffers van Samsonite

Heeft u een voorkeur voor een zachte koffer van samsonite? Dan heeft u keuze uit een enorme collectie koffers gemaakt van nylon, polyester of van beide materialen. Het voordeel van de zachte koffers is dat ze flexibel zijn waardoor er extra bergruimte is.

Grote business collectie Samsonite

Samsonite heeft naast het uitgebreide reis collectie ook een grote business collectie voor zowel mannen als vrouwen. Samsonite heeft prachtige degelijke tassen waar u zakelijk mee voor de dag kunt komen. De tassen hebben speciale opbergruimtes voor een laptop en er is veel ruimte voor verschillende documenten of andere eigendommen.