tassen in een stoere vintage-stijl vind je bij Spikes & Sparrow. Bestel nu online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Een vintage-stijl en een stoere look vind je bij Spikes & Sparrow

22 artikelen  

Een vintage-stijl en een stoere look vind je bij Spikes & Sparrow

Spikes & Sparrow is een Nederlands merk. Het biedt een grote collectie tassen, uitgevoerd van prachtige kwaliteit. Wat vooral opvalt bij de tassen van Spikes & Sparrow is de vintage-stijl en het stoere en grove leer. Elke tas is voorzien van vele praktische vakken, zodat de tas elke dag gebruikt kan worden en deze mee kan nemen waar je ook naartoe gaat.

Een unieke tas vind je bij Spikes & Sparrow

Een tas is een onderdeel van je leven. Het maakt de outfit af en je kunt al je spullen netjes opbergen. De leren tassen van Spikes & Sparrow zijn een absolute must-have voor zowel mannen als vrouwen. De tassen worden gemaakt van hoogwaardig leer.Spikes & Sparrow tassen zijn vooral te herkennen aan de vintage-stijl en het stoere look.

Spikes & Sparrow tassen koopt u bij Taska

Met een tas van Spikes & Sparrow kunt u in stijl op pad! Heeft u de perfecte tas gevonden, wacht dan niet langer met bestellen. Wanneer u de tas voor 12.00 besteld heeft u deze morgen al is huis, bovendien zijn de verzendkosten gratis bij bestellingen boven de 20 euro. Bent u er nog niet helemaal uit, of wilt u de tas graag in het echt zien voordat u een keuze maakt. Dan hopen wij u snel in onze winkel te zien waar u ons hele assortiment zelf kan zien, bovendien helpt ons personeel u graag verder met persoonlijk stijladvies. Taska lederwaren ligt in Hoogeveen (in de buurt van Assen), onze winkel is naast een Spike en Sparrow verkooppunt ook een reparatie en service punt. Wat u ook nodig heeft wij helpen u graag met alles wat om tassen en koffers gaat. Natuurlijk kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en advies bij het bestellen. Bel ons gerust op 0528-23 42 70 of stuur een e-mail naar info@taskalederwaren.nl.