SUITSUIT is u beste reisvriendin

22 artikelen  

De Suitsuit koffers zijn prachtig in design en hebben ook een praktische indeling. Deze vrolijke trolleys zijn uiterst geschikt voor iedereen die graag in stijl reist. Het merk heeft koffers en handtrolleys in de collectie die voldoen aan alle eisen die een reiziger stelt zoals functionaliteit, kwaliteit en de uitstraling. De koffers en handbagage trolleys van SuitSuit zijn een perfecte reisgenoot tijdens een vakantie of stedentrip.

De fashionable koffers van SuitSuit

Het merk Suitsuit bestaat sinds 2008 en heeft zich ontwikkeld tot een vertrouwd merk voor de vrouwelijke/mannelijke reiziger die graag op pad gaat in stijl met een trendy koffer of handbagage trolley. De koffers zijn inmiddels wereldwijd een succes onder de reizigers. Reizigers stellen steeds meer eisen aan een modieuze koffer en kopen het liefst ieder seizoen een ander, vernieuwend model die naadloos aansluit op de laatste trends! SuitSuit speelt hierop in door prachtige reisaccessoires te bieden. Het ontwerp en de functionaliteit staan daarom ook centraal in de collectie!

Koffers en trolleys van SuitSuit bestelt u bij Taska Lederwaren

Voor iedere vrouw en man die het liefst stijlvol op pad gaat met een koffer of handbagage koffer van SuitSuit is bij Taska Lederwaren op het juiste adres. Op taskalederwaren.nl is een ruime collectie van SuitSuit verkrijgbaar. Bestel uw koffer nu online een ga stijlvol op pad met uw reisgenoot! Heeft u nog vragen of wilt u advies kunt u altijd contact met ons op nemen. Bel ons op 0528 234 270 of stuur een e-mail naar info@taskalederwaren.nl Ook kunt u terecht bij onze fysieke winkel in Hoogeveen.