Stoere, kleurrijke Zebra tassen bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Hippe Zebra tassen online bestellen bij Taska

14 artikelen  Hippe Zebra tassen online bestellen bij Taska

Het Nederlandse merk Zebra Trends heeft prachtige collecties ontwikkelt voor jong en oud. De tassen van Zebra Trends zijn hip, eigentijds, origineel en vrolijk. Daarom richt het merk zich vooral op kinderen en jongedames. Naast het prachtige design zijn de Zebra tassen super handig en biedt het genoeg ruimte om alle spullen in op te bergen. Ideaal voor een dagje stad of een ander uitje.

Vrolijke kinderen rugtassen

Kinderen die naar school gaan nemen vaak een broodtrommel, koek een drinkbeker en misschien nog een paar andere kleine dingen mee. Zebra heeft daar de perfect rugtassen voor. De kinder rugtassen zijn vrolijk en heel praktisch. Voor de meisjes heeft het merk schattige rugtassen met stippen, strikjes, hartjes en pastelkleuren. Voor de stoere jongens heeft het merk tassen met monsters, vliegtuigen, haaien of sterren.

De prachtige Zebra Trends tassen bestel je bij Taska

Bij Taska Lederwaren vindt u de leukste tassen van Zebra Trends. Heeft u een tas gezien, dan kunt u deze online bestellen en dan is het de volgende dag in huis. Ook bent u van harte welkom in onze winkel! Heeft u nog vragen over een bepaalde tas dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vinden service en kwaliteit erg belangrijk!