Voor 17.00 uur besteld, is vandaag verzonden!
Gratis verzending in NL vanaf €35,-!
Eigen reparatieservice
Beoordeling: 8.8/10 - 30 beoordelingen
0528 - 23 42 70

Menu

Taska Lederwaren bestaat al ruim 50 jaar en begon oorspronkelijk met het maken van tassen. Later werd de winkel in Hoogeveen geopend om tassen te verkopen.

Het assortiment van Taska is zeer uitgebreid. In onze winkel en webshop bieden wij meer dan vijftig verschillende merken aan en hebben we natuurlijk diverse soorten tassen, koffers, schooltassen, rugtassen, reistassen, business tassen, portemonnees, paraplu’s, handschoenen en nog meer. We hebben producten voor dames, heren én kinderen.

Annemarie runt met veel passie en plezier het bedrijf dat ze 10 jaar geleden van haar vader overnam. Annemarie had van kinds af aan al een passie voor de winkel en ze had 1 grote droom, de winkel overnemen. Dit is haar gelukt en ze doet het nog steeds met net zo veel plezier als toen ze met haar vader begon. Annemarie heeft zelf een hele grote passie voor reizen. Wat is er dan handiger dan een winkel vol koffers die je allemaal kan testen? Annemarie doet het natuurlijk niet allemaal alleen. Het team van Taska bestaat uit 5 toegewijde dames met een gelijke passie voor het bedrijf.

Wat Taska extra bijzonder maakt, is de eigen reparatieservice. Klanten kunnen hun producten persoonlijk naar de winkel brengen of ze opsturen voor reparatie. Heeft uw koffer bijvoorbeeld problemen met het slot, de wielen of de trekstang? Dan kunnen wij dit zelf repareren. Als we de reparaties niet zelf kunnen uitvoeren, sturen wij het (indien mogelijk) naar de fabrikant.

Bovendien voegen we regelmatig nieuwe collecties toe, er is dus bijna altijd wel wat nieuws. ook voegen we regelmatig compleet nieuwe producten toe en blijven we uitbreiden.

Genoeg reden om een bezoek te brengen aan de winkel dus!

Online shoppen is natuurlijk een uitkomst. Super handig én ook nog heel snel. Maar, er gaat niets boven de stenen winkel! Benieuwd naar hoe het er bij ons uit ziet? Kijk dan gerust naar de sfeerimpressie hiernaast.