Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending in NL vanaf € 24,95!
Eigen reparatieservice
Beoordeling: 8.8/10 - 30 beoordelingen
0528 - 23 42 70

Menu

Welkom bij Taska Lederwaren!

Taska Lederwaren bestaat al ruim 50 jaar! In 1967 is de vader van Annemarie begonnen met het maken van tassen. In het begin maakte hij alle tassen zelf en later is hij de tassen winkel in Hoogeveen begonnen.

Na jaren gevestigd te zijn in de Tamboerpassage in Hoogeveen zijn wij 25 april 2020 verhuisd naar de Hoofdstraat 107. Annemarie, de dochter van de eigenaar, hielp haar vader al vanaf jonge leeftijd. De passie die haar vader had voor het bedrijf heeft Annemarie ook en zij wist vanaf het moment dat ze in de winkel kwam te werken al dat ze het bedrijf voort wilde zetten als haar vader haar dat zou vragen. Annemarie runt het bedrijf inmiddels zes jaren alleen; met net zoveel passie en plezier als in het begin met haar vader!

Wat Taska Lederwaren ook zo speciaal maakt; naast het ruime assortiment beschikken ze over een eigen reparatieservice. Al jarenlang worden koffers, tassen, rugtassen en portemonnees van onze klanten gerepareerd door onze eigen reparateur. Doordat wij vele reparaties zelf kunnen uitvoeren is de koffer, tas of portemonnee snel weer terug bij de klant. Mochten wij een reparatie niet zelf kunnen uitvoeren, sturen wij het (indien mogelijk) op naar de fabrikant.

Algemene bedrijfsgegevens:

Ons adres van de winkel is: 
Straat: Hoofdstraat 107
Postcode: 7902 ED
Plaats: Hoogeveen

U kunt ons bereiken op: 
Telefoonnummer:  +31 (0)528 23 42 70
Email: info@taskalederwaren.nl

Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor bedrijven, denk hierbij aan gepersonaliseerde relatieschenken zoals bijvoorbeeld een mooie handbagage koffer met uw logo erop of meedenken in mogelijkheden om uw personeel zelf een mooi cadeau uit te laten zoeken in onze winkel. 

Onze bedrijfsgegevens zijn:
KVK: 51649934
Btw identificatienummer: NL1045.07.238.B.01

Een impressie van onze winkel krijgen? Kijkt u dan gerust onze bedrijfsvideo hieronder.

Sfeerimpressie Taska Lederwaren met eigenaresse Annemarie Veld

Annemarie Veld Taskalederwaren