Damestassen & Herentassen Online bestellen | Ruim assortiment

Tassen

1740 artikelen  Bij Taska Lederwaren is er diverse keuze in de schouder -& handtassen. De tassen van Taska bestaan uit zowel herentassen als damestassen. Hierdoor is er voor elke gelegenheid een tas te vinden die bij uw wensen past. De tassen beschikken ook over verschillende opbergvakken zodat u uw spullen netjes kan opbergen.

De perfecte schouder- & handtas voor dames

De schoudertas is een populaire tas bij de dames. Het is praktisch maar ook nog modieus. Door de vele keuze bij Taska, is er voor iedereen wel een tas te vinden. Voor werk, school of voor een feestje is een schoudertas ideaal. Denk hierbij aan de merken Cowboysbag of Bear design. Dit zijn stoere maar ook chique tassen. Voor de dames die wat minder mee nemen zijn de handtassen van Myomy of van Cowboysbag ideaal!

Modieus en praktisch

Een modieuze tas is vaak belangrijk. Maar de tas moet ook praktisch zijn! Het is belangrijk dat u de portemonnee of uw sleutels makkelijk kan vinden in de tas. Door de vele merken en de verschillende formaten van een tas vindt u bij Taska prachtige tassen die ook nog veel opbergvakjes hebben. Hierdoor hoeft u nooit te zoeken naar uw spullen.