Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending in NL vanaf € 24,95!
Eigen reparatieservice
Beoordeling: 8.8/10 - 30 beoordelingen
0528 - 23 42 70

Menu

Verzorging van uw leren tas

Hoe verzorgt u uw leren tas?

U zult het vast herkennen, u heeft een prachtige nieuwe tas gekocht en deze wilt u zo lang mogelijk mooi houden. In het begin zijn wij vaak nog zuinig op onze nieuwe aanwinst, maar na een tijdje wordt dit toch iets minder. Wat kunt u dan zelf doen om de tas zo lang mogelijk mooi te houden?

De allereerste tip welke eigenaresse Annemarie u zou willen geven is om te poetsen met een zachte stof doek. Deze zijn erg zacht en laten geen krasjes achter op uw tas. Vervolgens kunt u kiezen met welk verzorgingsproduct u de tas wilt behandelen. Wij hebben hierin de keuze tussen kleurloze leer crème of leer crème met een kleurtje.

De kleurloze crème raden wij aan voor al het leer. Deze crème is erg goed voor het leer en vet deze in waardoor het leer soepel blijft en prachtig glanst. Is uw tas al wat ouder en de kleur niet meer zo stralend als in het begin? U kunt er dan voor kiezen om te kiezen voor een leer crème met kleur. Wij hebben de kleuren donkerbruin, grijs, kleurloos, rood, blauw en zwart in het assortiment. Doordat hier een kleurtje bij in zit wordt de kleur echt weer opgehaald uit de tas.

Benieuwd welke crème u het beste kunt gebruiken voor uw tas? Vraag dan gerust onze medewerkers in de winkel of stuur ons een foto van uw tas, dan denken wij graag met u mee.

U shopt onze leer crèmes eenvoudig via onze webshop of in de winkel. Benieuwd geworden? Klik dan hier om doorverwezen te worden naar onze webshop pagina met de crèmes.