American Tourister is één van de grootste bagagemerk in de wereld en bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

American Tourister, perfect voor elke vakantie

25 artikelen  American Tourister, perfect voor elke vakantie

American Tourister is één van de grootste bagagemerk in de wereld. Het merk is aanwezig in meer dan 90 landen. American Tourister heeft een uitgebreide reiskoffers en -tassen collectie van een geweldige kwaliteit. American Tourister combineert hoogwaardige kwaliteit, stijl en functionaliteit. Perfect voor elke vakantie!

De geschiedenis van American Tourister

In 1933 begon Sol Koffler met het merk American Tourister. Hij begon een koffer fabriek op te richten in Providence, Rhode Island. Zijn droom was, een stevige koffer voor slechts 1 dollar maken. Na de jaren 50 ging het bedrijf experimenteren met nieuwe materialen om één van de eerste voorgevormde koffers ter wereld te maken. Het aparte, moderne design zorgde voor extra stevigheid. in de jaren 60, toen internationaal reizen in opmars was, heeft American Tourister als eerste bagagemerk haar koffers laten testen door stewardessen van grote luchtvaartmaatschappijen. Uiteindelijk is American Tourister in 1993 overgenomen door Samsonite, waardoor 2 van de belangrijkste bagagemerken verenigd waren.

Bestel American Tourister nu direct online bij Taska!

Gaat u binnenkort weer op vakantie? Bestel dan nu uw American Tourister koffer/ reistas online bij Taska, en uw heeft het de volgende dag in huis! Bekijk nu alle collecties via onze webshop, ook de reis artikelen van Samsonite zijn verkrijgbaar bij Taska Lederwaren.