Uitmuntende kwaliteit en eigenzinnige vormgeving van Berba bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Berba tassen zijn mooi én functioneel! Bestel nu een stijlvolle tas bij Taska

141 artikelen  Berba tassen zijn mooi én functioneel! Bestel nu een stijlvolle tas bij Taska

Berba tassen worden volgens traditioneel vakmanschap gemaakt. Het merk biedt opvallende modellen waar je steeds opnieuw verliefd op wordt! Berba is een echt Nederlands familiebedrijf dat bekend staat om haar uitmuntende kwaliteit en eigenzinnige vormgeving.

De collecties van Berba

De Berba tassen en de klein lederwaren zijn er in vele maten, kleuren en in uiteenlopende modellen. Zoekt u een stijlvolle tas die u zowel zakelijk als dagelijks kan gebruiken? Dan zijn de tassen van berba echt iets voor u. De Berba tassen stralen klasse uit. Zowel in design als in kwaliteit. De collecties van Berba zijn altijd gemaakt van natuurlijke materialen, vroeger gebruikte zij vooral soft kalfs- en rundleder, tegenwoordig worden ook vele andere leersoorten gebruikt.

Kwaliteit en levensduur van Berba

De tassen van Berba zijn van uitmuntende kwaliteit en kennen een eigenzinnige vormgeving. De tassen van het merk hebben een lange levensduur. Berba tassen zijn mooi én functioneel. Daarnaast zijn deze tassen ook nog eens ingetogen en stijlvol. Alle tassen van Berba worden gemaakt met rund- en kalfsleder.