Hoge kwaliteit leer van Italiaans nerf leer van Castelijn & Beerens bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

De prachtige kwaliteit tassen van Castelijn & Beerens bestelt u online bij Taska

61 artikelen  De prachtige kwaliteit tassen van Castelijn & Beerens bestelt u online bij Taska

Castelijn & Beerens is één van de oudste en bekendste lederwaren merken van Nederland. Sinds 1945 is Castelijn & Beerens actief vanuit Waalwijk om een brede collectie te ontwikkelen van leren goederen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van het beste Italiaans leer zodat de kwaliteit altijd hoog is.

Klein lederwaren van Castelijn & Beerens

Eind jaren '60 bestond Castelijn & Beerens al een aantal jaar, maar toen kende nog lang niet iedereen het merk. Het merk heeft toen een collectie ontwikkeld de ' porto quick' dit is een portemonnee met een speciaal magnetisch vakje, waarin munten kunnen worden vastgehouden. Het succes van die portemonnee zorgt ervoor dat Castelijn en Beerens zich steeds meer ging richten op de ontwikkeling van kleine lederwaren. Ook hierin blijven de mannen zich richten op efficiëntie en kwaliteit. Er worden steeds betere en fijnere Italiaanse leersoorten gebruikt en de producten zitten steeds praktischer in elkaar.

De tassen collecties van Castelijn & Beerens

De tassen collecties van Castelijn & Beerens zijn verassend veelzijdig. De ambachtelijke Italiaanse leerlooiers hebben hun jarenlange ervaring gebruikt voor het vervaardigen van deze producten, en dat is terug te zien in de kwaliteit. Zowel dames als heren kunnen terecht voor een hoge kwaliteit leren tas van Italiaans nerf leer en gladleer. Er zijn verschillende soorten leren tassen met zowel een klassiek als modern design. U kunt de tassen zowel online als in de winkel vinden.

Met een tas van Castelijn & Beerens kunt u gelijk in stijl op pad! Heeft u de perfecte tas gevonden, wacht dan niet langer met bestellen. Wanneer u de tas of portemonnee voor 12:00 besteld heeft u deze morgen al in huis! Bovendien betaald u geen verzendkosten bij een bestellen boven de 20 euro.

Castelijn & Beerens verkoop en servicepunt in Hoogeveen

Heeft u nog wat extra advies nodig, of wilt u Castelijn & Beerens tas graag in het echt zien voordat u uw aankoop doet? Dan zien we u graag terug in onze tassenwinkel in Hoogeveen, Taska Lederwaren is slechts 30 minuten vanaf Assen. Als Castelijn & Beerens verkooppunt hebben wij een ruim assortiment met veel verschillende modellen in de winkel. Bovendien staat ons enthousiaste team voor u klaar om u te helpen en persoonlijk te adviseren! Onze winkel is naast een Castelijn en Beerens verkooppunt ook een reparatie en service punt. Wat u ook nodig heeft, wij helpen u graag met alles wat om tassen en koffers gaat. Heeft u verder nog vragen, bel ons gerust op 0528-23 42 70 of stuur een e-mail naar info@taskalederwaren.nl