Claudio Ferrici


De tassen van Claudio Ferrici zijn vervaardigd van plantaardig gelooid leer. Hierbij worden natuurlijke materialen gebruikt zoals bijvoorbeeld kastanje-extracten. 
Het leer van de tassen, portemonnees en etuis is stevig, flexibel en voelt zacht aan door de speciale manier van looien. De tassen zijn gemaakt van het fijnste Italiaanse leer. Vanaf dag één maakt Claudio Ferrici tassen van echt Italiaans leer. Hierbij wordt constant gedacht aan de vrouw die uiteindelijk de tas zal gebruiken. Dit is in de ogen van Claudio Ferrici een zelfstandige vrouw met een eigen wil en veel wensen. Aan al deze wensen probeert Claudio Ferrici ook te voldoen. Zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de tassen.

Plantaardig leer en natuurlijke oliën

Claudio Ferrici gebruikt voor hun tassen alleen plantaardig gelooid leer. Hierbij worden natuurlijke materialen gebruikt zoals bijvoorbeeld kastanje-extracten. 
Een ander belangrijk aspect van de Claudio Ferrici-collectie is dat er natuurlijke oliën worden gebruikt. 
Uiteindelijk zorgt dit alles ervoor dat elke tas van Claudio Ferrici een unieke uitstraling heeft. Het leer van de tassen, portemonnees en ander kleinlederwaren is flexibel en voelt zacht aan door de speciale manier van looien.

Stijlvol op pad met een Claudio Ferrici tas

U kunt deze prachtige tassen snel en veilig bestellen op taskalederwaren.nl. Wilt u toch liever eerst de tas zien dan kunt ook altijd langs komen in onze winkel! Heeft u nog vragen over een bepaalde tas dan kunt u ook altijd contact met ons op nemen. Wij vinden service en kwaliteit erg belangrijk!