Glaudio Ferrici tassen bestel je snel en veilig bij Taska

20 artikelen  Glaudio Ferrici tassen bestel je snel en veilig bij Taska

De tassen van Claudio Ferrici zijn vervaardigd van plantaardig gelooid leer. Hierbij worden natuurlijke materialen gebruikt zoals bijvoorbeeld kastanje-extracten. De tassen zijn gemaakt van het fijnste Italiaanse leer. Hierbij wordt gedacht aan de vrouw die de tas zal gebruiken. Dit is in de ogen van Claudio Ferrici een zelfstandige vrouw met een eigen wil en veel wensen.

Plantaardig leer en natuurlijke oliën

Claudio Ferrici gebruikt voor hun tassen alleen plantaardig gelooid leer. Hierbij worden natuurlijke materialen gebruikt zoals bijvoorbeeld kastanje-extracten. 
Een ander belangrijk aspect van de Claudio Ferrici-collectie is dat er natuurlijke oliën worden gebruikt. 
Uiteindelijk zorgt dit alles ervoor dat elke tas van Claudio Ferrici een unieke uitstraling heeft. Het leer van de tassen, portemonnees en ander kleinlederwaren is flexibel en voelt zacht aan door de speciale manier van looien.

Stijlvol op pad met een Claudio Ferrici tas

U kunt deze prachtige tassen snel en veilig bestellen op taskalederwaren.nl. Wilt u toch liever eerst de tas zien dan kunt ook altijd langs komen in onze winkel! Heeft u nog vragen over een bepaalde tas dan kunt u ook altijd contact met ons op nemen. Wij vinden service en kwaliteit erg belangrijk!