Rugtassen van hoogwaardige kwaliteit vind je bij Dakine en bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Zeer hoogwaardige kwaliteit vind je bij Dakine! Bestel nu online bij Taska

50 artikelen  Zeer hoogwaardige kwaliteit vind je bij Dakine! Bestel nu online bij Taska

Dakine bestaat al sinds 1979 en is begonnen op Hawaï. Dakine is het merk dat staat voor innovatieve, betrouwbare producten van een hoogwaardige kwaliteit. De collectie van Dakine wordt gekenmerkt door functionaliteit, een sportieve uitstraling, hippe designs, kleuren en prints. Dakine heeft een positief imago, wat vooral te danken is aan de kwaliteit van de producten.

Dakine rugtassen en schooltassen

De tassen van Dakine staan al jarenlang bekend om hun zeer hoogwaardige kwaliteit. De meeste modellen zijn voorzien van een laptop-sleeve en afhankelijk van de grootte passen er 13 tot 17 inch laptops in. De tassen zijn voorzien van handige opbergvakken voor alle eigendommen. Sommige rugzakken hebben zelfs een aparte tablet-sleeve. Dat maakt de tassen uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

Reistassen voor sportieve vakanties

Dakine heeft goed uitgezocht wat zorgeloze sporters en reizigers nodig hebben. Daarom hebben ze voor ieder gebruiksmoment een goede Dakine tas ontworpen. Dakine maakt daarom ook reistassen voor sportieve vakanties. De reistassen van Dakine zijn weerbestendig en bieden voldoende ruimte voor alle spullen. Daarnaast zijn de tassen in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar.