De oersterke tassen van Eastpak zijn perfect voor elke gelegenheid!

119 artikelen  De oersterke tassen van Eastpak zijn perfect voor elke gelegenheid!

Eastpak maakt al meer dan 60 jaar kwaliteit tassen! Eastpak is begonnen met het fabriceren van tassen voor het Amerikaanse leger en is uitgegroeid tot een lifestyle merk. Eastpak staat voor stijlvolle en praktische tassen, waarmee je de wereld kan ontdekken.

Eastpak is één van de bekendste rugzakken ter wereld

De rugtassen van eastpak zijn nog steeds een groot begrip. De tassen van eastpak zijn echte klassiekers maar ze worden wel altijd vernieuwd in kleur en design. De oersterke rugzak is perfect voor dagelijks gebruik en wordt vaak gebruikt als schooltas. Het hoofdcompartiment van de rugtas biedt voldoende ruimte aan boeken, documenten en vaak ook voor een laptop. Het ritsvak aan de voorzijde is ideaal voor kleinere spullen zoals een etui, pennen, rekenmachine, smartphone en sleutels. Ook wanneer de rugzak volgepakt is, is deze comfortabel te dragen. Het rugpaneel en de verstelbare schouderbanden zijn gevoerd en voorzien van een antislip-laag voor maximaal draagcomfort. Het canvas van Eastpak is zo sterk, dat Eastpak hier maar liefst 30 jaar garantie op geeft.

Diverse assortiment van Eastpak

Door de jaren heen is het assortiment Eastpak tassen alleen maar uitgebreid. Naast de inmiddels klassieke rugtassen zijn zijn de kleinere tasjes en de grote reistassen populair. Er komen ook steeds meer mogelijkheden de Eastpak tassen werden eerst nog vooral in een enkele of dubbele kleurstelling geleverd, maar tegenwoordig zijn de meest bijzondere prints mogelijk.