De tassen van eastpak zijn echte klassiekers! Bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

De oersterke tassen van Eastpak zijn perfect voor elke gelegenheid!

80 artikelen  De oersterke tassen van Eastpak zijn perfect voor elke gelegenheid!

Eastpak maakt al meer dan 60 jaar kwaliteit tassen! Eastpak is begonnen met het fabriceren van tassen voor het Amerikaanse leger en is uitgegroeid tot een lifestyle merk. Eastpak staat voor stijlvolle en praktische tassen, waarmee je de wereld kan ontdekken.

Eastpak is één van de bekendste rugzakken ter wereld

De rugtassen van eastpak zijn nog steeds een groot begrip. De tassen van eastpak zijn echte klassiekers maar ze worden wel altijd vernieuwd in kleur en design. De oersterke rugzak is perfect voor dagelijks gebruik en wordt vaak gebruikt als schooltas. Het hoofdcompartiment van de rugtas biedt voldoende ruimte aan boeken, documenten en vaak ook voor een laptop. Het ritsvak aan de voorzijde is ideaal voor kleinere spullen zoals een etui, pennen, rekenmachine, smartphone en sleutels. Ook wanneer de rugzak volgepakt is, is deze comfortabel te dragen. Het rugpaneel en de verstelbare schouderbanden zijn gevoerd en voorzien van een antislip-laag voor maximaal draagcomfort. Het canvas van Eastpak is zo sterk, dat Eastpak hier maar liefst 30 jaar garantie op geeft.

Diverse assortiment van Eastpak

Door de jaren heen is het assortiment Eastpak tassen alleen maar uitgebreid. Naast de inmiddels klassieke rugtassen zijn zijn de kleinere tasjes en de grote reistassen populair. Er komen ook steeds meer mogelijkheden de Eastpak tassen werden eerst nog vooral in een enkele of dubbele kleurstelling geleverd, maar tegenwoordig zijn de meest bijzondere prints mogelijk.

Bekijk alle Eastpak tassen van Taksa in Hoogeveen

Wilt u een mooie, stevige Eastpak rugzak of tas kopen? In de webshop van Taska Lederwaren heeft u keuze uit ons uitgebreide assortiment. Bovendien betaald u geen verzendkosten bij een bestelling boven de 20 euro en heeft u de tas al de volgende dag in huis wanneer u een bestelling voor 12.00 plaatst! Heeft u nog vragen over de verschillende Eastpak tassen, of wilt u de tas graag even vasthouden voordat u een keuze maakt? Kom dan langs in onze tassenwinkel in Hoogeveen, op slechts 30 minuten van Assen. In onze winkel vindt u niet alleen een uitgebreid assortiment, onze gemotiveerde medewerkers helpen u graag met uw keuze. De winkel is niet alleen een Eastpak verkooppunt, wij bieden ook een reparatieservice voor al uw koffers, tassen en portemonnees. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen, bel 0528-23 42 70 of stuur een e-mail naar info@taskalederwaren.nl