De trendy tassen van Enrico Benetti bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

De ruime collectie van Enrico Benetti vind je bij Taska

388 artikelen  De ruime collectie van Enrico Benetti vind je bij Taska

Enrico Benetti is sinds 1946 leverancier van tassen en reisbagage. Het bedrijf is begonnen met het maken van leren items zoals voetballen en boodschappentassen. Toen de zoons van de oprichters in het bedrijf kwamen begonnen ze met de import van damestassen en de productie van leren schooltassen. Vanaf de jaren ’90 kwam er reisbagage bij in de collectie van Enrico Benetti.

De collectie van Enrico Benetti

De collectie van Enrico Benetti bestaat uit trendy tassen voor dames en heren, praktische en hippe rugzakken en schoudertassen voor naar school of het werk, stijlvolle business tassen en handige sport- en reistassen. Kenmerkend voor de producten van Enrico Benetti is de goede prijs- kwaliteitverhouding. Met een Enrico Benetti item heeft u een waardevol product in handen waar u lang plezier van heeft.

Ontdek de tassen van Enrico Benetti bij Taska in Hoogeveen

Met een tas van Enrico Benetti kunt u in stijl op pad! Wacht dan niet langer, wanneer u de tas voor 12 uur besteld heeft u het al de volgende dag in huis! Bovendien betaald u ook geen verzenkosten wanneer uw bestelling boven de 20 euro is. Heeft u nog twijfels over welke tas van Enrico Benetti u wilt, of wilt u de verschillende modellen graag eerst in het echt zien? In de tassenwinkel van Taksa in Hoogeveen, een half uurtje vanaf Assen, kunt u zelf alle tassen uitproberen en bekijken! Ook helpt ons personeel in de winkel in Hoogeveen u graag verder met uw keuze, zo kunnen ze u helpen met persoonlijke advies. Bovendien is de tassenwinkel van Taska naast een Enrico Benetti verkooppunt ook een reparatie servicepunt. Heeft u verder nog vragen, bel ons gerust op 0528-23 42 70 of stuur een e-mail naar info@taskalederwaren.nl