Prachtige tassen van hoogwaardig leer van Gigi Fratelli bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Gigi Fratelli bestaat uit prachtige tassen van hoogwaardig leer!

47 artikelen  Gigi Fratelli bestaat uit prachtige tassen van hoogwaardig leer!

Het merk Gigi Fratelli bestaat uit prachtige tassen van hoogwaardig leer! De tassen worden met liefde gemaakt door de familie van Gils, die er persoonlijk op toeziet dat iedere tas aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Daarom maakt het merk gebruik van alleen de beste, Italiaanse leersoorten die voldoen aan de strikte, Europese richtlijnen op het gebied van milieuvriendelijkheid. Iedere tas wordt zorgvuldig gecontroleerd op kleur, dikte, zachtheid en glans. Hierdoor is iedere vrouw verzekerd van een prachtige tas die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Prachtige collecties voor vrouwen

Gigi Fratelli maakt prachtige collecties met het oog op de stijlvolle vrouw die op zoek is naar een functionele tas. Ze maken prachtige tassen in verschillende kleuren, maar de tijdloze klassiekers zoals zwart, cognac en grijs zijn ook stek aanwezig in de collecties. Het Gigi Fratelli assortiment bestaat voornamelijk uit schoudertassen, zakelijke tassen en leren laptoptassen. Het merk hecht veel waarde aan functionaliteit. Iedere tas is dan ook voorzien van handige extra’s ritsvakken, een sleutelkoord, laptopvak, telefoonvak en nog veel meer. Dit zorgt voor een optimale balans tussen design en functionaliteit.

Gigi Fratelli online en in de winkel

De Gigi Fratelli tassen zijn perfect voor de modebewuste vrouw die graag in stijl zakendoet. Bekijk daarom de prachtige collectie online of kom langs in de winkel. Er is voldoende keuze, zodat iedere vrouw een tas kan kiezen die volledig bij haar past.