Moderne, tijdloze, praktische tassen van Kipling bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

De tassen van Kipling zijn modern, tijdloos, praktisch en licht van gewicht! Bestel nu bij Taska

109 artikelen  De tassen van Kipling zijn modern, tijdloos, praktisch en licht van gewicht! Bestel nu bij Taska

Het merk Kipling staat synoniem voor passie, creativiteit en ondernemingsgeest. Dit is ook terug te zien in de tassen collectie van het merk. Kipling richt zich met name op de vrouw met een tijdloze collectie. Naast schooltassen, rugzakken, handtassen en portemonnees heeft Kipling ook reistassen.

De collectie van Kipling

De Kipling tassen zijn modern, tijdloos, praktisch en licht van gewicht. Kipling heeft een erg groot assortiment, zij maken sportieve handtassen, schoudertassen, rugtassen maar ook schooltassen. Voor iedere vrouw en man is er een tas in de collectie te vinden. Natuurlijk hebben alle items uit de collectie het welbekende aapje! I De tassen collectie van Kipling is geschikt voor iedere dag. Handtassen uit de collectie kunnen dagelijks gebruikt worden, maar ook biedt het merk tassen die ideaal zijn om als schooltas te gebruiken.

Kipling tassen koopt u in Hoogeveen bij Taska lederwaren

Heeft u een ideale tas of rugzak van Kipling gevonden, wanneer u deze voor 12 uur besteld kunt u er morgen al van genieten! Bovendien hoeft u ook geen verzendkosten te betalen wanneer uw bestelling meer dan 20 euro is. Heeft u nog twijfels over welke tas u wilt, of wilt u de verschillende printjes en modellen graag eerst in het echt zien? In de tassenwinkel van Taksa in Hoogeveen, een half uurtje vanaf Assen, kunt u al onze Kipling tassen bekijken en uitproberen. Bovendien helpt ons personeel u graag met uw keuze en kunnen ze persoonlijk advies geven. Onze winkel in Hoogeveen is niet alleen een Kipling verkooppunt, u kunt ook bij ons terecht voor eventuele reparaties. Als wij u niet verder kunnen helpen sturen wij de tas (indien mogelijk) naar de fabrikant. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen, bel 0528-23 42 70 of stuur een e-mail naar info@taskalederwaren.nl