Al uw geheimen blijven bewaard met een Secrid Wallet! Bestel nu online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Al uw geheimen blijven goed bewaard met een Secrid Wallet

71 artikelen  Al uw geheimen blijven goed bewaard met een Secrid Wallet

Vroeger gebruikten mensen bankbiljetten of munt geld als betaalmiddel. Nu wordt dit veel vervangen door betaalkaarten. In dit nieuw tijdperk zijn er ook nieuw soorten portemonnees nodig, één die zowel uw kaarten en geld als uw privacy beschermt. Secrid heeft hier op in gespeeld en praktische en modieuze kaarthouders ontworpen.

Waarom is een Secrid wallet zo handig?

Betaalkaarten zijn vaak kwetsbaar voor buigen of breken. De Secrid portemonnees hebben een aluminium kern, hierdoor zijn uw kaarten beschermt tegen buigen op breken. Ook zijn de portemonnees compact waardoor de portemonnee in elke broekzak past. En door het gepatenteerd mechanisme heeft u eenvoudig en snel toegang tot uw kaarten.

RFID/ NFC beschermd

Door de nieuwste technologie zijn bankkaarten, creditcards en ID-kaarten uitgerust met chips en antennes die draadloze communicatie mogelijk maken. Deze RFID (Radio-Frequency IDentification) of NFC (Near Field Communication) kaarten verhogen het gebruiksgemak, maar ook de risico’s. De kaarten kunnen namelijk vanaf een meter geactiveerd, gelezen en gekloond worden zonder dat u het door heeft. De Secrid portemonnees (cardprotector) beschermd uw kaarten tegen ongewenste draadloze communicatie. Dankzij de patenteerde mechanisme en de aluminium behuizing blijven uw kaarten zelfs tijdens het gebruik beschermd. Door alleen een gedeelte van uw kaarten te onthullen neemt de gevoeligheid voor radiosignalen af, maar blijft voldoende voor contact over een korte afstand. Door de blootstelling te minimaliseren blijft u ook tijdens het gebruik van uw kaarten buiten het bereik van digitale zakkenrollers.