Handbagage koffers bestel je online bij Taska Lederwaren | 45 jaar ervaring

Handbagage

42 artikelen  Taskalederwaren.nl heeft een grote collectie handbagage koffers verkrijgbaar die voldoen aan de IATA norm. De maximale afmetingen van handbagage koffers zijn per luchtvaartmaatschappij anders. Bij Taska vindt u een uitgebreide collectie handbagage koffers. Er zit ongetwijfeld een handbagage koffer in de collectie die het beste bij u past.

Verschillende richtlijnen per luchtvaartmaatschappij

Vliegmaatschappijen worden steeds strenger daarom raden wij altijd aan om ook op de website te kijken van de maatschappij waarmee u vliegt om de formaten te controleren. Zodra u dit weet kunt u gemakkelijk het handbagage formaat selecteren dat u nodig bent. Mocht u nog vragen hebben over het formaat of u heeft een andere vraag over de handbagage koffers, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Prachtige handbagage koffers bij Taska Lederwaren

Fabrikanten zijn continu bezig met het verbeteren van de handbagage koffers om deze zo licht mogelijk te maken en te voorzien van de beste kwaliteiten. Taskalederwaren.nl heeft een uitgebreide collectie handbagage koffers van topmerken zoals Samsonite, SuitSuit en Carry On ! Heeft u een vraag over een zachte koffer? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!